ascomex

IKA – Kit de electrochimie

ElectraSyn 2.0 combina trei produse intr-unul si va facilita adoptia masei de electrochimie pentru prepararea sintezei organice: un potentiostat, un dispozitiv analytic si o placa de agitare.

Specificatii Tehnice
ascomex

IKA – Agitator magnetic

Agitatoarele magnetice IKA sunt cele mai bine vandute agitatoare magnetice profesionale. Exista o gama complete de agitatoare magnetice IKA pentru a agita diverse cantitati, fie cu, sau fara posibilitati de incalzire.
Agitatoarele magnetice IKA stapanesc cele mai complexe sarcini.

Specificatii Tehnice
ascomex

IKA – Amestecatoare suspendate

IKA ofera amestecatorul suspendat ideal pentru activitatile de amestecare din laborator – de la vascozitati joase pana la vascozitati ridicate ale produsului. Amestecatoarele IKA suspendate proceseaza fara effort cantitati pana la 200 litri.

Specificatii Tehnice
ascomex

IKA – Mese vibratoare

IKA ofera masa vibratoare perfecta pentru laborator destinata proceselor de amestecare si vibrare. Fata de mesele vibratoare orbitale si orizontale, déjà testate, masa de vibrare KS 4000 devine tot mai popular in laboratoare. Controlul précis al temperaturii face masa vibratoare un aparat de nadejde in orice laborator.

Specificatii Tehnice
ascomex

IKA Dispersers

IKA ULTRA-TURAX – suma dispozitivelor de dispersie de prima categorie.Daca sunt folosite pentru omogenizare, emulsificare, sau suspensii – dispersoarele IKA inlesnesc cele mai bune rezultate posibile. Displaiul digital permite urmarirea gamei de viteze de pana la 24.000 de rotatii pe minut.

Specificatii Tehnice
ascomex

Mori IKA

IKA introduce primul sistem de macinare din lume pentru obtinerea rezultatelor sigure, instantanee si precise. Designul sau unic si compact face dispozitivul ultra portabil si determina o economisire a spatiului ocupat de acesta. Camera de macinare elimina posibilitatea de contaminare incrucisata si determina economisirea de timp si costuri cu curatarea acesteia.

Specificatii Tehnice
ascomex

Blocuri uscate de incalzire IKA

IKA ofera o gama exemplara si diversa de blocuri uscate de incalzire. Acestea ofera un control précis al temperaturii pentru rezultate reproductibile. Aceste blocuri digitale de incalzire sunt ideale pentru determinarea punctului de fierbere si de topire, reactii enzimatice, incubarea si activarea culturilor.

Specificatii Tehnice
ascomex

Bai de incalzire IKA

Baile de incalzire IKA – cea mai buna alegere cand este vorba de “incalzire si calire” in laborator. Baile de incalzire IKA stralucesc datorita caracteristicilor exceptionale de siguranta.
Toate baile sunt echipate cu perete dublu pentru protectia impotriva arsurilor si un monitor pentru temperature de siguranta pentru a evita supraincalzirea baii.

Specificatii Tehnice
ascomex

Placi Calde IKA

Placile calde IKA permit incalzirea si calirea in conditii sigure si precise datorita unei platforme de sticla ceramica care asigura cea mai buna rezistenta chimica. Placile calde universale ofera un nivel inalt de siguranta datorita unui circuit de siguranta fix, Indicatorului de temperatura , si displaiului codului de eroare.

Specificatii Tehnice
ascomex

Controlul Temperaturii IKA

IKA ofera o gama larga de sisteme de control de inalta precizie a temperaturii conform DIN 12876 pentru domenii de temperastura de la -20° C la 250° C. Portofoliul de produse include circulatori de imersie, circulatori pentru bai de incalzire si racitori de recirculare.

Specificatii Tehnice
ascomex

Cuptoare de uscare IKA

Cuptoarele de uscare IKA au o gama larga de aplicatii: in industrie, la stabilirea unei productii noi, in analize de laborator, sau controlul calitatii in cercetare-dezvoltare. Acestea sunt folosite aproape zilnic si solicita niveluri ridicate de siguranta, incredere si prietenoase in utilizare.

Specificatii Tehnice
ascomex

Centrifuge IKA

IKA introduce un brand nou de micro-centrifuge ideale pentru aplicatii care nu cer viteze foarte mari, de exemplu: micro-filtrari si separari de cellule. Aceste centrifuge au un design compact si o baza mica, in consecinta ocupa spatiu foarte mic.

Specificatii Tehnice
ascomex

Evaporizatori rotativi IKA

Evaporizatorii rotativi IKA stabilesc noi standard pentru siguranta, eficienta si utilizare simpla. Acesti roto-evaporizatori ofera solutii excelente de distilare cererii clientilor potentiali. Toti rotovaporizatorii IKA RV 10 sunt echipati cu un lift motorizat cu functie de stop pentru siguranta.

Specificatii Tehnice
ascomex

Reactori de laborator IKA

Reactorii de laborator IKA sunt sisteme de ultima generatie cand vine vorba de reproducerea reactiilor chimice, amestecare, dispersie si omogenizarea proceselor la o scala de laborator. Reactoarele de laborator pot fi personalizate individual pentru realizarea numeroaselor sarcini, incluzand: productia de crème si lotiuni.

Specificatii Tehnice
ascomex

Bioreactor foto IKA

Prin utilizarea bioreactorilor foto IKA, cultivarea de microorganism fototropice, cum ar fi cyanobacteria este foarte usor posibila in conditii de control atent in sisteme inchise. Bioreactorii foto creaza un mediu natural pentru cresterea microorganismelor pentru scopuri cum ar fi dezvoltarea medicamentelor.

Specificatii Tehnice
ascomex

Vacuum IKA

Prin folosirea foto bioreactorilor IKA, cultivarea de microorganism fototropice, cum ar fi microalgae sau cyanobacteria, sunt foarte usor posibile in conditii de control atent in sisteme inchise. Sistemele inchise sunt deosebit de atragatoare in domeniul cercetarii unde o puritate microbiana foarte inalta este esentiala.

Specificatii Tehnice
ascomex

Soft de laborator IKA

Softul de laborator IKA, Labworldsoft permite punerea in reatea a 64 de dispositive de laborator care pot fi controlate simultan via un PC. Softwarul Laborworldsoft permite automatizarea simpla si eficienta a experimentarilor si proceselor in laborator.

Specificatii Tehnice
ascomex

Sisteme de decompozitie IKA

Sistemul de decompozitie IKA AOD 1 realizeaza decompozitii oxidative ale mostrelor organice solide si lichide in sisteme inchise sub presiune. O solutie de absorbtie este plasata in vasul de digestive, unde se colecteaza halogeni ( fluor, clor, brom si iod ) si sulfati.

Specificatii Tehnice