Magic LAB® este un echipament de laborator de dimensiuni mici, multifunctional si unic. Este proiectat pentru mixarea amestecurilor, dispersarea acestora, macinare umeda si incorporarii de pulberi in lichide. Magic LAB® este cel mai adesea folosit folosit pentru dezvoltarea de noi produse, sau pentru optimizarea proceselor tehnice existente, in mod particular in industria chimica , cosmetica, farmaceutica si alimentara. Este un echipament ideal pentru procese continuui, cu recirculare si procesee discontinuui ( in sarja ), cu module interschimbabile. Multi parametrii de lucru ai magic LAB® sunt identici cu cei ai liniei de echipamente de productie IKA 2000: UTL, DR, CMS, MHD, MK si MKO.
De aceea, magic LAB® asigura o scalabilitate foarte buna, oferind posibilitatea de a se lucra cu aceeasi metoda de la dezvoltarea formularii la productia de masa.

Echipamentul serveste la efectuarea de teste necesare pentru determinarea modului de obtinere a diverselor tipuri de amestecuri: emulsii, dispersii, micsorare de particula, in domenii
diverse:
– Obtinerea emulsiilor
– Obtinerea dispersilor
– Reducerea de particula si omogenizarea unor amesgtecuri de produse lichide, sau solid cu lichid.

Oferim clientilor interesati posibilitatea de a efectua teste pe acest aparat cu formularile de produse, pe care sunt interesati sa le dezvolte.

VEZI BROȘURA MAGIC LAB